به گزارش مشهدفرهنگ و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمدعلی کیانی با بیان اینکه نسبت به تامین اکسیژن مورد نیاز بیماران کرونایی نگرانی داریم و باید کاری کنیم که جان بیماران به علت کمبود اکسیژن به خطر نیفتد، افزود: بنا به تحلیل وضعیت آمارها وقوع موج ششم بحرانکرونا محتمل است که از مناطق غرب کشور آغاز شده و به زودی به خراسان رضوی خواهد رسید و تعداد روزهای هر موج کرونایی از روزهای موج قبل از آن به مراتب بیشتر بوده به نحوی که ۳۶ روز موج اول به ۸۶ روز در موج پنجم رسید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که در واکسیناسیون کرونا در کشور ۷۹ درصد دُز اول و ۳۹ درصد دُز دوم را دریافت کردهاند اضافه کرد: این عدد در خراسان رضوی و حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یک درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
وی گفت: در پی آن هستیم که به بیماران بدحال با روش «پزشکی از راه دور» کمک و از ظرفیتهای موجود بهخوبی استفاده شود.
کیانی افزود: در موج پنجم بحران کرونا برخی شبها تا ۸۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی بستری شدند که عدد بسیار بالایی بود و باید بیش از پیش روی پیشگیری و واکسیناسیون کار کنیم که شاهد آمارهای بالای ابتلا، بستری و فوتی کرونایی نباشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از استاندار خراسان رضوی میخواهیم که نگاهی ویژه به تخصیص اعتبارات حوزه سلامت در موج ششم بحران کرونا داشته باشند تا بتوانیم شایستهترین نوع خدمت را به بیماران کرونایی ارائه دهیم.
https://mashhadfarhang.ir/?p=4745