به گزارش مشهدفرهنگ، عبدالهادی فقهیزاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی برگزاری نمایشگاه قرآن را از وظایف اصلی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و گفت: این نمایشگاه ابر رویدادی است که در جهان نمونه و مانند ندارد و ما بر خود میدانیم که این رویداد را به بهترین نحو اجرا کنیم.
وی با اشاره به لغو نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در سال ۹۹ گفت: مقدمات برگزاری نمایشگاه برای ماه رمضان سال ۹۹ فراهم شده بود اما شیوع کرونا مانع این اقدام شد. پس از آن اندیشه برگزاری نمایشگاه مجازی ما را به خود مشغول کرد و آخر سال ۹۹ توانست مقدمات را برای برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی قرآن فراهم کند.
پس از لغو نمایشگاه قرآن بلافاصله کار در فضای مجازی را آغاز کردیم
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد با بیان اینکه سال گذشته رویدادهای بزرگی در فضای مجازی توسط این معاونت برگزار شد گفت: با وجود لغو برگزاری نمایشگاه قرآن، فعالیت در فضای مجازی به صورت جدی در دستور کار ما قرار گرفت و فعالیتهای مختلفی را در فضای مجازی راهاندازی کردیم و پس از آن برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن کریم در دستور کار قرار گرفت و همچنین نخستین آزمون مجازی قرآن و عترت هم با همین نگاه در صدها شهر و هزاران روستا به صورت همزمان برگزار خواهد شد.
افتتاح نمایشگاه مجازی قرآن از ۱۱ اردیبهشت
وی با اشاره به آغاز نمایشگاه مجازی قرآن کریم از روز شنبه ۱۱ اردیبهشت گفت: افتتاحیه نمایشگاه روز شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل وزارتخانه برگزار میشود و عدالت در توزیع اقلام فرهنگی یکی از اهداف آن است زیرا نمایشگاه حضوری فقط منحصر به تهران بود و فقط یک دوره شعبه استانی نمایشگاه را در مشهد برگزار کردیم، اما نمایشگاه مجازی این فرصت را برای همه ملت ایران فراهم میکند تا از نمایشگاه دیدن کنند.
فقهیزاده زاده با بیان اینکه نمایشگاه مجازی قرآن دو بخش اصلی دارد گفت: بخش فروشگاهی مربوط به فروش آثار حوزههای قرآن و عترت، آثار حوزههای مفهومی دین و آثار حوزه دفاع مقدس است و در آن اینگونه آثار ارائه میشود. همچنین بخش دیگر نمایشگاه بخش محتوایی است که در آن شاهد حضور خلاقانه مؤسسات فرهنگی هستیم که در آن برنامههای آموزشی، وبینارهای تخصصی، برنامههای حوزه کودک و نوجوان، مشاوره و… در آن برگزار میشود.
https://mashhadfarhang.ir/?p=3467