×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Sunday, 12 October , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش مشهدفرهنگ، هاجر چنارانی رییس فراکسیون زیرساخت های فرهنگی، سیاحتی و گردشگری و نمایشگاهی مجلس شورای اسلامی در مشهد گفت: اصلاح قوانین مصوب در صنعت نمایشگاهی و تصویب قوانین جدید در این صنعت در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته است.

هاجر چنارانی افزود: میراث فرهنگی در مجلس دهم از سازمان به وزارتخانه تبدیل شد و در مجلس یازدهم هم فراکسیون نمایشگاه‌ها را فعال کردیم.
وی ادامه ‌داد: امیدواریم بتوانیم گامی موثر در مسیر ارتقای صنعت نمایشگاهی گام برداریم.

رییس فراکسیون زیرساخت های فرهنگی، سیاحتی، گردشگری و نمایشگاهی مجلس شورای اسلامی گفت: رابطه تولید و مصرف همخوانی ندارد و با آمدن تحریم‌ها تمامی دروازه‌های ورودی به سوی ایران بسته شد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی دارند افزود: می‌توانیم از ظرفیت نخبگان ایرانی در تمامی صنایع از جمله صنعت نمایشگاهی برخوردار شویم به شرط آنکه در مسیر احیای مجدد جایگاه حقیقی‌ خود در منطقه و جهان گام برداریم.

چنارانی ادامه داد: بخش عمده‌ای از اشتغال و درآمدزایی کشور در صنعت نمایشگاهی حاصل می‌شود و به دنبال آن هستیم در برنامه هفتم توسعه اصلاح قوانین مصوب در صنعت نمایشگاهی و تصویب قوانین جدید در این صنعت را داشته باشیم