- نویسنده : مرجان شریعت
- 03 خرداد 1399
- کد خبر 1219
- 485 بازدید
- دیدگاهها برای طرز تهیه سس در خانه بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

به گزارش مشهدفرهنگ،سس ها برای داشتن غذای لذیذ بهترین گزینه هستند ؛ همچنین آن ها با خیساندن غذا، خوردن غذاهای خشک را آسانتر و لذت بخش تر میکنند. کلید آن یافتن تازه ترین و مغذی ترین مواد را که میتواند مواد مورد نیاز بدنتان را تامین کند می باشد. سس های سالم میتواند غلیظ یا رقیق باشند . آن ها برای مزه ی بهتر غذا استفاده میشوند. به طور کلی ،سس ها خاصیت مواد اصلی غذا را بیرون می آورند.

طرز تهیه انواع سس های خانگی
سس ها میتواند برای بدن مفید نیز باشد اما زمانی که سس خانگی باشد و ترکیبات طبیعی داشته باشد.سس هایی که از سوپر مارکت تهیه میکنید ، گزینه خوبی نیستند .( عمدتا به خاطر محتوی نگه دارند و دیگر مواد شیمیایی افزودنی که اثرات مواد اصلی را کم و یا صفر میکنند .) همچنین ، سس های آماده ی میتواند برای سلامتی مضر باشد چراکه حاوی ارزش بالای کالری است بویژه سس هایی که با تخم مرغ تهیه شده اند مثل مایونز. اگر شما هم مایلید سس خانگی ساده و سالم داشته باشید باید دستور تهیه آنها را بدانید ؛ پیشنهاد این بخش از آشپزخانه نمناک به همین موضوع اختصاص دارد.
چند نمونه از دستورالعمل های زیر را امتحان کنید؛ مطمئنا از اضافه کردنشان به رژیم غذایی خود پشیمان نمیشوید .
اولین دستورالعمل سس سالم وگان
وقتی با برنج ، سیب زمینی و غذاهای دیگر ( نه فقط سبزیجات بلکه حتی گوشت و ماهی ) سرو شود طعم خوشمزه ای دارد. تهیه ی این سس بسیار ساده است و مواد کمی نیاز دارد . هیچ بهانه ای برای امتحان نکردن ندارید
موادلازم
- ۱ فنجان آب (۱۵۰میلی لیتر)
- ۱/۲ فنجان خردل (۱۰۰ گرم)
- یک فنجان جوی دو سر ( ۱۰۰گرم)
طرز تهیه:
یک فنجان جو دوسر با ۱۵۰ میلی گرم آب (قبلا گرم شده )
بگذارید ۱۵ دقیقه بماند بعد ، در همان ظرف، خردل را اضافه کرده و با یک چنگال یا قاشق کوچک مخلوط کنید.
مقدار جو و آب بستگی به مزاج فردی تان دارد اگر میخواهید که سس غلیظ تر شود ، جوی بیشتری اضافه کنید.
طبیعتا ، اگر خلافش را بخواهید ، آب بیشتری به آن اضافه کنید.

سس خانگی خوش طعم
سس ریحان و گیاه شابانک
شابانک غذایی است که بطور قابل توجهی برای بدن مفید است و نیز خوردن مداوم ریحان کمک به مبارزه با سرطان میکند ، محتویات این سس گیاه دارویی طبی فوق العاده ای برای درمان اضطراب ، بیخوابی و التهاب هستند به همین دلیل این سس برای غذاهای سنگین تر ( برای مثال ماکارانی ) و برای هضم آهسته تر آن ها مفید واقع می شود.
مواد لازم
- نمک به مقدارلازم
- یک حبه سیر
- یک مشت برگ ریحان
- ½ فنجان روغن زیتون (۸۰ گرم)
- یک فنجان گردو
طرز تهیه:
گردو ها را برای ۲ ساعت بخیسانید.
تمام مواد گفته شده را در یک کاسه مخلوط کنید تا مخلوط قوام پیدا کند . توصیه میشود بلافاصله پس از تهیه ، مصرف شود. اگر نخواستید ، بهترین کار این است که آن را درون یک ظرف مهر و موم شده تا دو روز در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه سس های خوشمزه خانگی
سس سنتی گوجه
یکی از سس های شناخته شده ی سالم در سراسر دنیا سس گوجه است . اگر چه پر استفاده ترین نوع آن ، سس های تبلیغاتی هستند. برای گرفتن ویتامین های گوجه ، به شما توصیه میکنیم که آن را در خانه تهیه کنید.
هست Cو B، Aگوجه یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی است، علاوه بر آن، دارای مقدار زیادی لیکوپن ،ویتامین ، آنها همچنین یک منبع بزرگی ازپتاسیم کلسیم و مگنسیوم میباشند.
مواد لازم:
یک فنجان روغن زیتون(۱۵۰گرم) یک کیلوگرم گوجه فرنگی رسیده همراه با پیاز برای طعم دار شدن.
طرز تهیه:
گوجه را به قسمت های کوچکی تقسیم کنید و در کاسه بگذارید.یک فنجان روغن در یک ماهیتابه برای سرخ کردن اضافه کنید، تکه های کوچک گوجه ی رسیده را مخلوط کرده آنهارا با شعله ی کم بپزید. آن را با یک چنگال یا قاشق همزن مخلوط کنید، اگر میخواهید پیاز هم به سس اضافه کنید باید همزمان با ریختن روغن در حالیکه مواد در حال سرخ شدن هستن آن را نیز اضافه کنید.
محصول بدست آمده به مدت سه روز میتواند نگه داری شود، هرچند ما به شما توصیه میکنیم که این سس را به محض درست کردن استفاده کنید که از فواید و تازگی آن لذت ببرید.

سس خوش طعم و با مزه گوجه فرنگی
سس سبزیجات
طرز تهیه یکی دیگر از سس های سالم و محبوب، شامل مواد بسیار زیادی هست که بر فواید یکدیگر می افزایند و بسیار خوش طعم نیز هستند. هر یک از مواد تشکیل دهنده فواید بسیاری دارند زیرا بسیار مغذی هستند.
مواد لازم:
یک تره فرنگی ، دو عدد پیاز، یک عدد بادمجان، ۵۰۰ گرم گوجه رسیده ی له کرده، یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه،شکر،نمک،پونه کوهی و ریحان.
طرز تهیه:
گوجه ها را خرد کنید و در یک جا قرار دهید، سپس مواد دیگر را نیز خرد کنید و با یک قاشق غذا خوری شکر،نمک،فلفل،پونه کوهی و ریحان مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت پنج دقیقه روی حرارت بگذارید و با یک چنگال آن را هم بزنید، حدالمقدوراز این سس تازه استفاده کنید.
نمناک لینک به منبع اصلی
http://mashhadfarhang.ir/?p=1219