×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۸ آذر , ۱۳۹۹  .::.   برابر با : Saturday, 28 November , 2020  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

عنوان کنفرانس: دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

۲nd International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security

 

معرفی همایش

«دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی» با حمایت و مشارکت «دانشگاه جامع علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین» و با بهره گیری از همکاری دانشگاه ها، سازمان ها، مراکز و موسسات علمی و تحقیقاتی کشور؛ با هدف آگاهی و دستیابی به جدیدترین دستاوردها و یافته های علمی و پژوهشی در حوزه های صنابع غذایی و کشاورزی در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ در تهران برگزار می شود. در این راستا از تمامی اساتید، دانشجویان، محققان، متخصصان، صاحبنظران و علاقمندان محترم جهت ارسال مقالات و تحقیقات ارزشمند خود صمیمانه دعوت به عمل می آید.

وب سایت اصلی کنفرانس: www.foodcong.ir

ایمیل دبیرخانه:  info@foodcong.ir

تلفن: ۰۹۱۹۰۶۸۶۴۸۹

 

امتیازات کنفرانس: امکان ثبت نام بصورت حضوری و غیرحضوری –  اعلام نتایج داوری مقالات حداکثر پنج روز پس از ارسال –  نمایه سازی و انتشار مقالات در پایگاه سیویلیکا –  اختصاص کد ملی CIVILICA Object Identifier به تمامی مقالات پذیرفته شده در کنفرانس –  دریافت گواهینامه از یک کنفرانس تخصصی –  امکان دریافت گواهینامه، پیش از برگزاری کنفرانس، درصورت پذیرش و پرداخت هزینه های مربوطه –  صدور گواهینامه پذیرش مقالات به تعداد نویسندگان هر مقاله –  ارسال پستی مدارک شرکت کنندگان بصورت رایگان –  درج کامل مقالات پذیرش شده کنفرانس در لوح فشرده مجموعه مقالات –  سخنرانی های کلیدی اساتید برجسته

 

محورهای کنفرانس:

صنایع غذایی

روشهای نوین پایش کیفیت-  نانوفناوری در صنایع غذایی-  بسته بندی نوین-  ماشین آلات و تجیزات در صنایع غذایی-  فرآورده های غذایی ارگانیک-  روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی-  نقش تغذیه در سلامت جامعه-  نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران-  راهکارهای کاهش افزودنی ها در صنایع غذایی-  کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک- کاربرد اسانسها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی- امنیت و ایمنی مواد غذایی- بحران آب و صنایع غذایی- غنی سازی مواد غذایی- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی- فرمولاسیون مواد غذایی- صنایع بسته بندی مواد غذایی- صنایع فرآورده های گوشتی، غلات، لبنی و روغنی، امنیت و ایمنی موادغذایی- سایر مباحث مرتبط.

 

کشاورزی و محیط زیست:

مباحث نوین در مهندسی کشاورزی- اقتصاد کشاورزی ایرانفرآورده های طبیعی در کشاورزی- مباحث نوین در علوم باغبانی– مباحث نوین در علوم زراعت و اصلاح نباتات- علوم تکنولوژی نهال و بذر- علوم دام و دامپزشکی- علوم زیست شناسی گیاهی و جانوری- علوم شیلات و آبزیان- تولید ملی با محوریت آمایش سرزمین- جنگل و مرتع و بیابان- راهکارهای تولید گیاهان زراعی و مدیریت پایدار منابع- ضایعات محصولات کشاورزی- آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک-  آبیاری و زهکشی- بیوتکنولوژی کشاورزی- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی-  تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک-  حشره شناسی کشاورزی- سیستم اطلاعات جغرافیایی- شناسایی و مبارزه با علفهای هرز- فناوریهای نوین در کشاورزی- مدیریت، اقتصاد، ترویج و آموزش- مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی- هواشناسی کشاورزی- صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات کشاورزی سالم با تاکید بر روشهای نوین- تخریب اراضی و راهکارهای مقابله با آن- پیامدهای تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی- کشاورزی و آلودگیهای زیست محیطی- فناوریها و روشهای نوین در تولید محصولات کشاورزی و حفاظت محیط زیست- مدیریت بحران آب در کشاورزی و محیط زیست- محیط زیست و آمایش سرزمین- تنوع زیستی و تولید پایدار محصولات کشاورزی- ریزگردها و پیامدهای زیست محیطی آنها- محصولات تراریخته و چالشهای زیست محیطی- سایر مباحث مرتبط.

 

 

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

اعلام نتایج داوری: ۵ روز پس از ارسال مقاله  

تاریخ برگزاری کنفرانس: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.