×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Thursday, 30 March , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
حدود ۱۷ هزار بازدید از مجموعه‌های تاریخی خراسان رضوی ثبت شد

به گزارش مشهدفرهنگ، ابوالفضل مکرمی‌فر اظهار داشت: این تعداد بازدید از تاریخ ۲۹ اسفند ۹۹ تا صبح روز سوم فروردین جاری از مجموعه‌های تاریخی استان صورت گرفته است.

وی با اشاره به میزبانی این مجموعه ها از علاقه مندان با ارائه بلیت،  افزود: مجموعه تاریخی توس و آرامگاه فردوسی با حدود ۱۱ هزار بازدید رتبه نخست را از نظر میزبانی از مسافران و گردشگران علاقه مند در این مدت داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اظهار کرد: مجموعه‌هایی مانند خیام با بیش از ۲ هزار بازدید، عطار حدود ۲ هزار و باغ نادری مشهد نیز با بیش از هزار مورد بازدید، رتبه‌های بعدی را در این زمینه از آن خود کرده‌اند.

مکرمی‌فر بیان کرد: خوشبختانه رعایت پروتکلهای بهداشتی و توجه به موارد تامین‌کننده سلامت در این بازدیدها در حد مطلوب انجام شده است.

استان خراسان رضوی هم اکنون بیش از هزار و ۷۰۰ اثر، مجموعه و عرصه تاریخی، فرهنگی و معنوی ثبت شده در فهرست آثار ملی دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.